Day: January 11, 2015

BLOGZONE: Alterego

“Lah koe ki kepie toh Nduk… Wong jowo kok yo ora iso ngomong jowo. ” “Lah Mbok aku ki isin karo konco-konco ku, wong aku saiki dadi anak gaul kok nganggo boso jowo? ” dilempar wajan “Oalah.. Dadi wong tu kudu bersyukur lak konco mu ora gelem nduwe konco seng medok yo.. mbo ben tinggal ke wae. Nggolek konco seng liane.”